top of page

Zanglessen

Toen ik een paar jaar oud was wilde ik graag ‘zingeres’ worden. Altijd zong ik, maar die wens vergat ik op de basisschool al snel. Na jaren dwarsfluitles en zingen vanachter het keyboard in de huiskamer kwam ik als 16-jarig meisje in de schoolbigband. Daar ervaarde ik het plezier van optreden en leerde ik mensen kennen die me in aanraking brachten met jazz en de drive om van muziek je vak te maken. Het vuur ging branden, ik nam zanglessen en deed auditie bij het HKU Utrechts Conservatorium. Hier studeerde ik in 2020 af, in de richting Jazz&Pop zang.

Sinds 2018 geef ik deze passie en liefde voor muziek door in mijn eigen lessen. Ik vind het ontzettend leuk om anderen te helpen met het zingen, performen en schrijven. Iemand helpen boven zichzelf uit te stijgen, de juiste tips geven om de gewenste sound te krijgen of die moeilijke noten te halen en daarmee het zelfvertrouwen vergroten en bovenal het plezier van zingen en muziek maken overbrengen maken mij erg enthousiast. Ik geef met veel plezier zanglessen waarin ik aandacht heb voor stem(techniek), lichaam, beleving en geest.

 

Ook voor muziektheorie kun je bij me terecht. Van beginner tot wanneer je je wilt voorbereiden op een auditie bij het conservatorium. 

--------------------------------------------------

Ik geef les bij:

Muziekstudio Leidsche Rijn 

  

 

.

thumbnail.jpg
  • Black Spotify Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon
bottom of page